Běh na dlouhou trať

Autor Jan Cimický

E-kniha
Běh na dlouhou trať - Jan Cimický Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V hlavě mu probíhá nekonečný řetěz vzpomínek, příhody z dětství, první láska, práce. Tok těch vzpomínek nemůže ovlivnit ani zastavit, ale je vlastně rád. Postupně si začíná uvědomovat. Jmenuje se Petr Martínek, je lékař a leží v nemocnici. Neví proč. Nejhorší však je, že nemůže reagovat, nemůže odpovídat, i když rozumí. Nemůže dát… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V hlavě mu probíhá nekonečný řetěz vzpomínek, příhody z dětství, první láska, práce. Tok těch vzpomínek nemůže ovlivnit ani zastavit, ale je vlastně rád. Postupně si začíná uvědomovat. Jmenuje se Petr Martínek, je lékař a leží v nemocnici. Neví proč. Nejhorší však je, že nemůže reagovat, nemůže odpovídat, i když rozumí. Nemůže dát najevo, že je duchem přítomen. Je tak svědkem toho, že si nad ním povídají o jeho diagnóze a stejně tak i o perspektivě. Dostane se z tohoto děsivého a mučivého stavu? Kdy?

Sledujeme, jak sám začíná pátrat po tom, co se mu stalo. Prodělal průstřel lebky! Proč?

Nad jeho bezmocným klidem se rozvíjí systematické pátrání a postupně se dávají dohromady střípky z jeho života. Začíná se před námi odhalovat Martínek chlapec, dospělý muž a lékař se specializací psychiatra. Jdeme po jeho stopách.

Podaří se, aby zase byl jako dřív? Aby mluvil a reagoval? Vrátí se do života? A podaří se sehrané Hladíkově mordpartě najít pachatele, který Martínka postřelil a nechal na místě, aniž by mu přivolal pomoc? Kdo to mohl být? Udělal to někdo úmyslně? Byla to pomsta? Je možné, že by to spáchal nějaký nespokojený pacient? Anebo dokonce někdo z doby, kdy Martínek pracoval ve Francii?

Máme před sebou mnoho otazníků, a ne každý, kdo je kolem bezmocného doktora, se snaží mu pomáhat. Jsme vtaženi do děje… Podaří se ho zachránit?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslava Bartůňková registrovaný uživatel

    Skvělé!

    Kniha, Baronet, 2019, 9788026910190

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora