Atlas mraků Audiokniha (CD)
Atlas mraků - David Mitchell Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Bestseller Atlas mraků ověnčený British Book Award a nominovaný na cenu Arthura C. Clarka, Nebula a Man Bookerovu cenu byl filmové adaptaci z roku 2012 převeden rovněž do zvukové podoby. Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bestseller Atlas mraků ověnčený British Book Award a nominovaný na cenu Arthura C. Clarka, Nebula a Man Bookerovu cenu byl filmové adaptaci z roku 2012 převeden rovněž do zvukové podoby. Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
4.12.2013
Vazba
CD
jazyk
čeština
Rozměr
125x140mm
ean
8594169480145

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 18 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Msourkova registrovaný uživatel

    Náramná kniha, i když start byl u mě do sté stránky poměrně pomalý. Když jsem od autora četla Tisíc podzimů Jacoba de Zoeta, musela jsem začínat několikrát, abych se ve všech postavách a jménech vyznala. David Mitchell píše hutně a ne zrovna jednoduše, ale pokud se tím nenecháte odradit, rozhodně se začtete a pohltí vás úžasně propracovaný příběh s překvapivou sítí propojení, která člověku vrtá hlavou ještě hodnou chvíli po dočtení. Příběhy Sonmi a Zacharyho pro mě byly asi onou pomyslnou třešničkou na dortu. Jinak film rozhodně doporučuji, ale víc si ho užijete (a rozhodně lépe pochopíte) až po přečtení knížky.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

  • 3 z 5 hvězdiček Lathenie registrovaný uživatel

    Nejvíc mne zaujal příběh jídlonošky, protože představa člověka jako účelového stroje je v dnešní době čím dál častější. Na prodavačky, uklizečky, popeláře a další nehledíme jako na lidi, ale pouze jako na stroje vykonávající stroje. Ostatní příběhy jsem už moc nechápala, proto jen tři hvězdičky.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Marečková registrovaný uživatel

    Úžasná kniha. Rozhodně patří k mým nejoblíbenějším. Ale uznávám, že ne všem se kniha může líbit, což nejspíše bude způsobeno nepochopením. Když někdo knihu nepochopí, není se čemu divit, že se mu nelíbí. Tak je to se vším. (Člověk, kterému nejde třeba matematika, ji také obvykle nemá rád.) Mohla bych tady zdlouhavě vypisovat, co vše se mi líbilo, ale to bych se upsala. Stačí když vyzdvihnu skvělé postavy, zajímavé a nevšední rozvržení knihy, dokonalá provázanost příběhů a samozřejmě mnoho zajímavých míst, které člověka donutí zamyslet se. Nakonec bych řekla, že Atlas mraků není určen pro méně zdatné čtenáře. Mohl by jim připadat chaotický a beze smyslu.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Karabášová registrovaný uživatel

    Musím přiznat, že jsem se moc nezačetla, respektive jsem to možná nepochopila, tak jak to pochopili "ostřílení čtenáři". Filmová podoba mě bavila více.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

  • 3 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Na tuto knihu jsem narazila díky filmu, který se mi velmi líbil. Na knížku jsem ale asi neměla tolik času, abych ji dokázala pořádně pochopit, takže mě nijak výrazně neoslovila.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

  • 2 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Jelikož se blížil film rozhodla jsem se nejdříve přečíst. Musím, ale říct, že mě kniha nijak zvlášť nezaujala. Určitě byla zajímavý nápad několik dějových linek, které se zároveň prolínají a určují jejich osud, ale nedařilo se mi do knihy začíst. Ani pak později film, posléze ani film mě moc nezaujal.

    Kniha, BB art, 2006, 9788073419400

  • 5 z 5 hvězdiček Ivett registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc libila, za me mnohem lepsi nez stejnojmenny film. Libilo se mi propleteni jednotlivych, zdanlive nesouvisejicich, pribehu, zajimavy styl psani. Autorovi poklona. Kniha, kterou si po case rada prectu znovu.

    Kniha, Mladá fronta, , 9788020426697

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora