Modrý měsíc
Modrý měsíc - Laurell K. Hamiltonová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Na bývalého snoubence se dá jen těžko zapomenout. Když Anitě Blakeové ve tři ráno zazvoní telefon, chvíli si myslí, že je to on. Není. Je to jeho bratr a nepřináší dobré zprávy. Jak se zdá, bývalá láska Anitina života se nechala zavřít do vězení za pokus o znásilnění. Anita Blakeová se živí jako expert na nadpřirozené jevy a je tedy schopna… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na bývalého snoubence se dá jen těžko zapomenout. Když Anitě Blakeové ve tři ráno zazvoní telefon, chvíli si myslí, že je to on. Není. Je to jeho bratr a nepřináší dobré zprávy. Jak se zdá, bývalá láska Anitina života se nechala zavřít do vězení za pokus o znásilnění. Anita Blakeová se živí jako expert na nadpřirozené jevy a je tedy schopna uvěřit téměř čemukoli. Jenže Richard, i když je netvor, by ženě nikdy neublížil. A tak se Anita ocitá v divočině Tennessee, protože ho chce zachránit. Má jen několik dní na to, aby zjistila, kdo a proč to na něj navlékl. Brzy nastane úplněk, a pokud bude Anitina vlkodlačí láska tou dobou ještě za mřížemi, bude čelit něčemu mnohem horšímu, než jsou lidské soudy... Série knih s Anitou Blakeovou v hlavní roli se odehrává ve fiktivním fantasy světě, ne nepodobném našemu. Jediným rozdílem je to, že v St.Louis kromě obyčejných lidí žijí také upíři, vlkodlaci a jiné nadpřirozené bytosti. Anitinou hlavní profesí je oživování mrtvých, často pomáhá policii při práci na trestných činech spáchaných nadpřirozenými bytostmi. Současně je popravčí upírů a nekromantka. Téměř detektivní příběhy jsou skrz naskrz protkány erotikou a vztahovými peripetiemi, které hlavní hrdinka prožívá s upířím Vládcem města Jean-Claudem, vlčím králem Richardem a mnohými dalšími. Laurell K. Hamiltonová (*1963) se narodila v Arkansasu a její doménou jsou právě knihy, které mísí dohromady žánr detektivní fantasy s erotikou a romantikou. Mezi její nejznámější díla patří právě série knih s Anitou Blakeovou a dále městská fantasy série Merry Gentry. Laurell K. Hamiltonová žije v St. Louis s manželem Jonathonem Greenem a dcerou Trinity.

Sdílet 0

Nakladatel
Epocha
Rozměr
125 x 200 x 35
isbn
978-80-7425-101-6
Počet stran
416
datum vydání
19.05.2011
ean
9788074251016
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Další skvělá kniha o nekromantce Anitě Blakeové. Kniha patří mezi hororovější díla, nicméně i tak v knize najdete romantiku, ale i napětí, strhující zápletky, čtenář se rozhodně nebude mít kde nudit. Anitina prořízlá pusa je už snad nedílnou součástí celé sérií, některá její výroky mám nalepené nad postelí. kniha je i plná erotiky a jak jeden citát říká: "Na co mít Christiana Greye? Když můžu mít Jeana- Claudea, Richarda, Micaha, Nathaniela a Nickyho." Rozhodně doporučuji celou sérii.

    Kniha, Epocha, 2011, 9788074251016

  • 5 z 5 hvězdiček Charliev registrovaný uživatel

    Vynikající díl. Konečně nějaký posun v trojúhelníku Anita Richard Jean-Claude. Uvidíme, co se z toho nakonec vyvrbí :)

    Kniha, Epocha, 2011, 9788074251016

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Další skvělý díl, ve kterém nechybělo spoustu napětí, akce, vzrušení, očekávání. Přečteno jedním dechem. Všem doporučuji!

    Kniha, Epocha, 2011, 9788074251016

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Tato kniha je za mě nejlepší. Určitě doporučuji nadšencům nadpřirozena a romantiky.

    Kniha, Epocha, 2011, 9788074251016

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Šrámková registrovaný uživatel

    Opět hodnotím 5*. Jde to i jinak u této série? :) Anita mě hodně baví. Tento díl trošku omezuje Jean-Claudea, a přibližuje se Richardovi. Stejně jako Anita. Nic proti tedy.. v tomhle díle se díky Marianne dozvíme více o schopnostech Anity, která začíná být opravdovou superženou, dozvíme se více o všem. :)

    Kniha, Epocha, 2011, 9788074251016

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora