A Court of Thorns and Roses: Colouring Book
A Court of Thorns and Roses: Colouring Book - Sarah J. Maasová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

The #1 New York Times bestselling A Court of Thorns and Roses series is brought to life in this stunning new colouring book. This must-have companion invites readers to experience and colour in the vivid imagery of Sarah J. Maas's #1 New York Times bestselling A Court of Thorns and Roses series. Forty-six pieces of stunning original… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The #1 New York Times bestselling A Court of Thorns and Roses series is brought to life in this stunning new colouring book. This must-have companion invites readers to experience and colour in the vivid imagery of Sarah J. Maas's #1 New York Times bestselling A Court of Thorns and Roses series. Forty-six pieces of stunning original artwork bring to life favourite characters, creatures and moments, including the lush beauty of the Spring Court and the glimmering allure of the Night Court. Join Feyre as she falls in love, wages war and explores the haunting and deadly world of the Fae.

Sdílet 0

Nakladatel
Bloomsbury
Rozměr
255 x 256 x 10
isbn
978-1-4088-8842-1
Počet stran
96
Vydání
1
ean
9781408888421
Vazba
Papírenské zboží
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Majerová registrovaný uživatel

    Moc mě mrzí, že Dobrovský už tyto omalovánky neprodává, protože jsem po nich toužila hned jak jsem dokončila první knihu. Nejspíš je ale dobře, že jsem se k nim dostala až později, protože vazba neobsahuje pouze ilustrace spojené i prvním dílem, a tak jsem se mohla nevědomky připravit o prožitky. Omalovánky je snadné sehnat přes zahraniční stránku, na níž jsou prodávány za téměř shodnou cenu, jako tomu je v ČR, takže jsme limitováni pouze časem doručení. Vazba je z pevnějšího materiálu, takže se omalovánky hned nemačkají a lépe se s nimi pracuje. Ilustrace jsou naprosto překrásné a velmi se blíží k mé představě, jak tento svět a postavy ztvárnit. Je zde vidět jisté napojení na autorku, díky čemuž jsou obrázky tak autentické. Jsou zde zachyceny ty nejdůležitější okamžiky, ale zároveň můžeme lépe poznat naše oblíbené postavy, které pro některé čtenáře nemuseli být v knize dostatečně popsány. Líbí se mi i prostor věnovaný světu jako takovému. Místa jako např. Velaris jsou plná detailů, na kterých si člověk může vyhrát. Doprovodný komentář je taky super, připomene vše důležité a dělá z omalovánek spíše šťastnou vzpomínku, než obyčejnou vybarvovačku. Krása.

    Kniha, Bloomsbury, , 9781408888421

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora