12 kroků ke štěstí - procvičování spokojenosti
12 kroků ke štěstí - procvičování spokojenosti - Bouillon Eveline Nedostupné

12 kroků ke štěstí - procvičování spokojenosti

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Úporná honba za spokojeností a kvalitnějším životem se paradoxně stává překážkou ke šťastnému životu.Jak v sobě probouzet okamžiky radosti, propojení se sebou samým i ostatními, a jak zaměřit pozornost na správné postoje, které mi dělají dobře?Někdy se stačí podívat na život z jiné perspektivy, soustředit se na to hlavní, ale současně… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Úporná honba za spokojeností a kvalitnějším životem se paradoxně stává překážkou ke šťastnému životu.Jak v sobě probouzet okamžiky radosti, propojení se sebou samým i ostatními, a jak zaměřit pozornost na správné postoje, které mi dělají dobře?Někdy se stačí podívat na život z jiné perspektivy, soustředit se na to hlavní, ale současně nepřehlédnout některé detaily, umět se rozhodovat a poznat pohnutky svého jednání.Je to vlastně jednoduché: štěstí není nikde mimo nás, je tady a závisí na nás.Vše je otázkou úhlu pohledu a především příležitostí věnovat se tomu, co nám přináší dobrý pocit.Být šťastný je otázkou tréninku!A tady je k tomu návod… Eveline Bouillon absolvovala výcvik na americké Univerzitě neuro-lingvistického programování (NLPU) pod vedením Roberta Diltse. Je koučkou od roku 2001 a ráda tyto své zkušenosti i metody doprovázení klientů, které nazývá „kreativní koučink zaměřený na řešení“, vyučuje.Její knihy umožňují opravdu nastartovat život a na vlastní kůži si vyzkoušet konkrétní nápomocná a snadno srozumitelná cvičení.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
13.10.2017
isbn
978-80-271-0548-9
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
16.12.2019
ean
9788027105489

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Jiřina Valentová registrovaný uživatel

    Kdo by nechtěl být šťastný ? Tato kniha se dá označit jako návod na to jak být skutečně šťastný. Na začátku jsem tomu moc nevěřila, ale kniha byla opravdu čtivá. Některé kroky mi změnily život k lepšímu a některé mi nebyly k ničemu. Knihu doporučuji.

    Kniha, Grada, 2017, 9788027105489

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda