0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba1 590 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to… Přejít na celý popis
Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny. Po letech pokusů a omylů při práci vlastního týmu kuchařů sepsal Thomas Keller tuto jedninečnou kuchařku, obsahující výběch těch nejlepších dosud nikdy nezveřejněných receptů, které využívají špičkové restaurace v Paříži a New Yorku.
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.