Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Alice registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tahle kniha je celkem brutus. Někoho by mohly znechucením odradit některé scény. Zajímavý děj, je to i celkem filosoficky pojato, ale rozhodně to není čtení pro slabší nátury.

    Přečíst více
  • Pavlína Nigrinová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    nikdy jsem nebyla velky cterar.. ale tahle kniha me uplne dostala a privedla k cetbe! zvracenost a nechutnost uzasne napomaha predstavivosti.. patri k nejoblibenejsim!

    Přečíst více
  • Vivien Nabokova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    na gymplu jsem to cetla 3x, nikdy jsem nevyznavala tento druh psani, ale Sternenhoch je necim ojedinely, zvlastni a poutavy i pres svou "nechutnost". Musim priznat ale, ze po prvnim precteni jsem se bala i usnout.

    Přečíst více
  • Kateřina V registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ladislav Klíma je taková zajímavá postava české literatury, jeho dílo se rozhodně "musí ochutnat". A pokud neradi chodíte kolem horké kaše, rozhodně doporučuji právě knížete. Je to hodně neobvyklé a zvláštní, ale podle mě stojí za to to zkusit;)

    Přečíst více
  • Simona B. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    On je to vlastně dobrý příběh. Pravda, maličko ujetý, perverzní a místy nechutný. Sadistická a vyšinutá Helga a její ošklivý ,,drahý,, choť kníže Sternenhoch jsou příkladem toho, jak by manželství vypadat nemělo. Vraždy, nevěra, sado-maso (ale nečekejte Fifty Shades!), cvokařina, úchylarna... Na můj vkus jsou některé části příliš dlouhé, příliš filozofické. Nebýt stylu psaní, dala bych bez váhání pět hvězd.

    Přečíst více